Kikapott a Barca és a Chelsea, lépéselőnyben az Arsenal

<p>Simán nyert idegenben a Milan, meglepetésre kikapott a Barca. A halálcsoportban az Arsenal győzelmével komoly lépést tett a továbbjutás felé, kikapott a Napoli. A Chelsea másodszor is vereséget szenvedett a Baseltől.&nbsp;Nézze meg a legérdekesebb és legszebb gólokat.</p>

Kedd este hosszabb hosszabb szünet után ismét játéknap volt a Bajnokok Ligájában. A H csoportban meglepetésre a már továbbjutónak számító FC Barcelona 2-1-es vereséget szenvedett az Ajax Amsterdam otthonában. A katalánok nem a B-csapattal álltak fel, a kapuson kívül minden poszton a legjobbjaik játszottak (kivéve a sérült Messit).

A kvartett másik mérkőzésén meglepően sima, háromgólos győzelmet aratott a Serie A-ban bukdácsoló AC Milan a Celtic vendégeként. 

Az F csoportban az Arsenal került lépéselőnybe. Az utolsó helyezett Marseilles-t verte otthon 2-0-ra, ezzel 12 ponttal vezetik a tabellát. A meccs hőse a két gólt szerző Jack Wilshere volt.

A Dortmund hazai pályán aratott 3-1-es győzelmével jobb gólkülönbséggel leelőzte a Napolit. Mindkét csapatnak 9-9 pontja van. Az utolsó, mindent eldöntő fordulóban az angolok Nápolyban lépnek pályára, a Dortmund pedig a nulla ponttal reménytelenül utolsó franciák vendége lesz. A négy csapat közül - figyelembe véve az utolsó kör párosítását - a németeknek van a legjobb kilátásuk a továbbjutásra.

Az E csoportban a Chelsea végrehajtotta a lehetetlent. Miután az első körben odahaza kikapott a Baseltől, kedd este Svájcban is vereséget szenvedett (1-0). Az angolok első helye nem került veszélybe, a Schalke Gelsenkirchen ugyanis csak döntetlenezett (0-0) a Steaua Bucuresti vendégeként. A csoportot a Chelsea vezeti 9 ponttal, második a Basel 8 ponttal. 


BasChe10Sal by footballdaily2 

A G csoportban már három hete eldőlt a csoportelsőség kérdése. A biztos továbbjutó Atlético Madrid 1-1-es döntetlent játszott a Zenit Szentpétervár vendégeként, a másik mérkőzés szintén 1-1-es döntetlennel ért véget a Porto és az Austria Wien között. A második hely megszerzésére a Zenit (6 pont) és a Porto (5 pont) esélyes. 

A keddi eredmények:

E csoport

Steaua Bucuresti–Schalke 04 0-0

FC Basel–Chelsea London 1-0

F csoport

Arsenal London–Olympique Marseilles 2-0

Borussia Dortmund–SSC Napoli 3-1

G csoport

FC Porto–Austria Wien 1-1

Zenit Szentpétervár–Atlético Madrid 1-1

H csoport

Celtic Glasgow–AC Milan 0-3

Ajax Amsterdam–FC Barcelona 2-1

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?