Kikapott a Barca, a Real vezeti a La Ligát

<p>Mégsem evickélt ki a hullámvölgyből a Barca. Messiék szombat este a Real Sociedadtól kaptak ki 3-1-re. A Real Madrid közben könnyedén, 3-0-ra verte otthon az Elchét. A fővárosiak ezzel listavezetők. Nézz meg a gólokat!</p>

Váratlanul vereséget szenvedett az FC Barcelona a spanyol ligában. Messiék San Sebastianban kaptak ki, viszonylag könnyedén. A Real Sociedad Song öngóljával szerzett vezetést. Ezt Messi kiegyenlítette, ám a második félidőben a hazaiak kétszer is betaláltak. A baszkföldi csapat ezzel az 5. helyre ugrott, s továbbra is versenyben van a BL-indulást jelentő 4. helyért. 

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"138203","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

A Barcának pár héten belül ez volt a harmadik mérkőzése a Real Sociedaddal. Február elején a Spanyol Kupában találkoztak, akkor otthon Messiék nyertek 2-0-ra, a visszavágó 1-1-re végződött. A Barca így a legrosszabbkor kapott ki. 

A katalánok botlását nyomban kihasználta a fő rivális Real Madrid. A fehér balett az eltiltott Cristiano Ronaldo nélkül is könnyedén, 3-0-ra verte a kiesőjelölt Elchét. Főként Gareth Bale gólja volt mesteri: 25 méterről lőtte ki védhetetlenül a vinklit.

A Real ezzel 63 pontos, három ponttal előzi meg a Barcelonát. A szintén 60 pontos Atlético Madrid vasárnap lép pályára az Osasuna vendégeként. 

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"138204","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?