Két hónapja veretlen a nádszegi focicsapat

régiófoci
Nádszeg |

Parádés sorozattal büszkélkedhetnek, immár két hónapja veretlenek, zsinórban 11 bajnokin nem találtak legyőzőre a nyugat-szlovákiai V. fociliga déli csoportjában szereplő nádszegiek, akik az utóbbi négy mérkőzésükön gólt sem kaptak. 

„Három éve építgetjük a keretet, immár minden posztra megtaláltuk a legmegfelelőbb futballistát. Minimum tizenhárom azonos képességű játékosunk van. Nem edzői túlkapás, de mi vagyunk a legjobb, legképzettebb csapat a mezőnyben. Sajnos, az őszi idény elején sérülések és betegségek is beleszóltak a kezdőcsapat összetételébe. Először Jókán (9. forduló) fordult elő, hogy a legideálisabb kezdő tizenegyet küldhettem pályára. Minden tekintetben jobbak vagyunk ellenfeleinknél. Javunkra vált a kiváló csapatszellem. A koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerszünetben is edzettünk. Megjegyzem: nem az anyagi juttatás, hanem sokkal inkább a foci szeretete motivál bennünket” – sorolta a csapat erényeit Molnár Krisztián vezetőedző, aki biztos, ami biztos alapon az összes mérkőzésen felszerelést öltött, bevetésre készen foglalt helyet a kispadon. 

A tabella 2. helyén tanyázó nádszegiek kiváló őszi bizonyítványát két vereség csúfítja. „Győzelemmel rajtoltunk el, majd kétszer botlottunk. Az éllovas sopornyaiak otthonában 0:1 arányú vereséget szenvedtünk. Ennél kínosabb volt a második kisiklásunk. Ugyanis búcsúkor, hazai pályán szenvedtünk 0:3-as vereséget a kismácsédiaktól. Mi tagadás, a régiórangadón jobb volt az ellenfél, megérdemelten nyerte a presztízscsatát. A Nagyabony és az Egyházkarcsa elleni párharcon mondhatni az ellenfél egyszer lőtt kapura, s betalált. Pontosztozkodás lett a vége. Ilyen is megesik a fociban. A többi mérkőzésen gond nélkül vettük az akadályt. Ősszel még két bajnokit játsszunk, szombaton Nagymagyaron és a Brodské elleni hazai idényzárón nyerni szeretnénk. Nem becsüljük le riválisainkat, de jobbak vagyunk. Ha odafigyelünk, nem lehet baj. Nem titok, őszi elsőségre pályázunk. Figyelembe kell vennünk, hogy az élen álló sopornyaiaknak hasonló a céljuk, ráadásul két pont előnyük van” – latolgatta a trónkövetelő esélyeit az ambiciózus tréner.

12 találatnál tart a gólerős Juhos Nicolas. „Sérülés miatt több edzést, négy meccset kihagytam. Az utóbbi négy fordulóban hétszer voltam eredményes, két hete Hodosban, ahol 6:0 arányban diadalmaskodtunk, tripláztam. A góltermés ellenére sem vagyok még teljesen rendben. A hátralevő két meccset azonban vállalom. Az őszi elsőség ugyan kétesélyes, de ha tavasszal is ilyen motiváltak leszünk, bajnoki címet szerzünk” – bizakodott a végcélt illetően a nádszegiek házi gólfelelőse.

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?