Kellemetlen vetélytárs

Bécs. Szlovákia első mérkőzésén, ma este (20.15), az ausztriai jégkorong-világbajnokságon a papírforma alapján gyengébb fehéroroszokkal találkozik. Ám nem ez lenne az első eset, ha a nem a favorit nevetne a végén. „Kellemetlen ellenféllel állunk szemben, amely a lettekhez hasonló hokit játszik.

Bécs. Szlovákia első mérkőzésén, ma este (20.15), az ausztriai jégkorong-világbajnokságon a papírforma alapján gyengébb fehéroroszokkal találkozik. Ám nem ez lenne az első eset, ha a nem a favorit nevetne a végén. „Kellemetlen ellenféllel állunk szemben, amely a lettekhez hasonló hokit játszik. A védelemnek jobban fel kell nőnie feladatához, mint az előkészületi találkozókon. Egy sikeres kezdés jó hajtóerő lehet a következő megmérettetésekre, hiszen továbbjutás esetén a végső győzelemre esélyes csapatokkal mérkőzünk majd” – mondta František Hossa, a szlovák válogatott edzője. Miroslav Šatan szerint nem szabad lebecsülni az ellenfelet, amely a legutóbbi olimpián Salt Lake City-ban több mint jól szerepelt. „Nem szabad teret hagynunk nekik, hogy kibontakozhassanak. Az egész mérkőzésen teljes odafigyeléssel és felelősségteljesen kell korongoznunk” – tette hozzá a támadó. A fehéroroszok kanadai szövetségi kapitánya Glan Han-lon elsősorban a védelemre fekteti a hangsúlyt: „Olyan játékosoknak szavazok bizalmat, akik hátul tökéletesen el tudják látni feladatukat és hibákra kényszerítik az ellenfelet. A védekezés mellett persze gyors ellentámadásokból próbálunk majd veszélyt teremteni az ellenfél kapuja előtt.” A fehéroroszok keretében egyébként kilenc olyan játékos található, aki először vesz részt a világbajnokságon. (tasr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?