James már négyezernél tart

New York. A seattle-i Rashard Lewis 41 pontot szórt Torontóban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

New York. A seattle-i Rashard Lewis 41 pontot szórt Torontóban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Az utolsó negyedben 18 pontos előnyt herdált el a SuperSonics, így a hazaiak a 36 pontig jutó Mike James vezetésével – és egy szándékosan elhibázott büntetőt követő találattal – kiegyenlítettek. A végül mégis alulmaradó Raptors 11 éves fennállásának leggyengébb szezonrajtjánál tart (0/6). Orlandóban a clevelandi LeBron James csak 26 pontot dobott, de így is ő lett minden idők legfiatalabb 4000 pontos játékosa. A 20 éves és 318 napos csillag a Lakers-sztár Kobe Bryant előzte meg, aki 21 évesen és 216 naposan lépte át a határt. A Cavaliers-sorozatban negyedik sikerét aratta. Megszerezte első győzelmét a vergődő New York Knicks: a legendás Larry Brown tanítványai a Sacramento Kings otthonában nyertek, amelynek szerb klasszisa, Peja Stojakovic 31 ponttal zárt, ám hét triplát is elrontott. Eredmények:

TORONTO–SEATTLE 121:126 – hossz. után, legjobb dobók: James 36, illetve Lewis 41.

BOSTON–HOUSTON 102:82, ld: LaFrentz 32, ill. Swift 17.

ORLANDO–CLEVELAND 100:108 – hossz. után, ld: Francis 22, ill. James 26.

PHILADELPHIA–LA CLIPPERS 113:108, ld: Iverson 28, ill. Brand 32.

DENVER–MINNESOTA 102:91, ld: Anthony 23, ill. Szczerbiak 20.

SACRAMENTO–NEW YORK 95:105, ld: Stojakovic 31, ill. Frye 19. (mti, ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?