Horoszkóp csütörtökre

<p>Ha ön a Bak jegyében született, kiegyensúlyozott, szinte ragyog, nem is csoda, ha az élete is megélénkül és ismét szerelmes lesz. Horoszkóp csütörtökre.</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)Örömmel veszi tudomásul, hogy elképzelései szerint halad céljai megvalósítása felé. Tele van friss energiával, új ötletekkel, és még mindig marad ereje az önmegvalósításhoz. Pénzügyei szintén jól alakulnak. Bika (IV. 21.–V. 21.)Kellemes időszak vár önre, annak ellenére, hogy végre megosztja érzéseit és sokkal határozottabban vállalja véleményét. Most bimbózó szerelme az őszinteségre épülhet. Kapcsolataiban végre ön szabja meg a feltételeket.Ikrek (V. 22.–VI. 21.)Rájött, ha pozitívan áll a dolgokhoz, könnyebben haladhat előre tervei kivitelezésében. Sőt, még környezete segítségére is számíthat, ami új energiával tölti fel. Bele tud kezdeni olyan dolgokba is, amelyekre eddig gondolni sem mert.Rák (VI. 22.–VII. 22.)Párjával való állandó vitáik végre elcsitulnak, s kapcsolatuk a kölcsönös szeretetre és egymás támogatására épül. Sőt, most olyan hatások érhetik, melyek felfokozhatják érzéseit, vágyait. Ne álljon ellent érzelmeinek!Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)Tele van energiával. Karrierje a beteljesüléshez közeleg, s ettől önbizalma ismét a régi, sőt pénztárcája is dagad. Szeretne változtatni az életkörülményein, de nem tudja hogyan. Előbb gyűjtsön tapasztalatokat, hogy jól dönthessen!Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)Ez a változások időszaka lesz az ön számára. Rájön a mondás igazságára, mely szerint „Az szeret igazán, aki el tudja engedni a másikat.” Ennek a felismerésnek a hatására nagyobb teret ad kedvesének, így mentve meg kapcsolatukat. Mérleg (IX. 24.–X. 23.)A sport és az egészséges életmód jó hatással van szervezetére. Viszont amint hiányérzete támad, azonnal a munkájába menekül. Azonban tanulja meg, hogy a munkát sem szabad túlzásba vinni!Skorpió (X. 24.–XI. 22.)Elég kiszámíthatatlan és szenvedélyes a hangulata. Ha párkapcsolatban él, készüljön fel hatalmas vitákra, összezördülésekre és még nagyobb kibékülésekre. Amennyiben még szingli, egy Kos jegyű méltó társa lehet egy kalandhoz.Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)Szerencsecsillaga segítheti önt abban, hogy álmait, elképzeléseit realizálhassa. Megnyugodhat, mert zökkenőmentesen, minden bonyodalom nélkül, lépésről lépésre haladva juthat el álmai megvalósításához. Vigyázzon egészségére!Bak (XII. 22.–I. 20.)Kiegyensúlyozott, szinte ragyog, nem is csoda, ha az élete is megélénkül és ismét szerelmes lesz. Ha párban él, minden percet szeretne otthon tölteni, akár munkája rovására is. Éppen ezért most nehezen tudja összehangolni a feladatait.Vízöntő (I. 21.–II. 19.)Érdekes ötletei vannak, ugyanakkor nyitott minden újra és változásra. Remek terveit környezete is örömmel fogadja. Amennyiben a kivitelezésükhöz pénzre van szüksége, ne kapkodja el a döntést! Később jobbak lehetnek a feltételek!Halak (II. 20.–III. 20.)Ha párkapcsolatban él, sokkal jobban kellene figyelnie a párjára, ugyanis az utóbbi időben nagyon kevés időt töltött vele. Viszont ha most keresi a szerelmet, akkor az új választottját lehetőleg ne csak a külső alapján ítélje meg! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?