Hazai sikerek, legyőzhetetlen a Chicago

<p>A Chicago Blackhawks - Daniel Carcillónak 49,3 másodperccel a vége előtt ütött góljával - 3-2-re nyert a vendég Colorado Avalanche ellen, és így a szezon eddigi 24 összecsapásán mindig szerzett pontot az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).</p>

A Chicago az idény kezdetétől számított 24 mérkőzéses pontgyártó sorozatával tovább javította NHL-rekordját, sőt - az előző alapszakaszt is ideértve - immár 30 találkozón át szerzett pontot (azaz győzött, vagy pedig hosszabbításban kapott ki). Ez utóbbi mutató a liga történetének második legjobb szériája: a Philadelphia Flyers 1979/80-ban megszakítás nélkül 35 összecsapáson maradt veretlen a rendes játékidőben.

A listavezető Blackhawks megszakítás nélkül 11. alkalommal győzött, amely új klubcsúcs.    Az összesített lista második helyén álló Anaheim Ducks 2-0-ra verte a Phoenix Coyotes alakulatát. A hazaiak svájci kapusa, Jonas Hiller 18 lövést hárított, és az idényben első alkalommal védett hibátlanul. A két gárda utóbbi kilenc anaheimi ütközetét a Ducks nyerte.    Az ontariói csatának is nevezett párharcban a Toronto Maple Leafs 5-4-re diadalmaskodott a vendég Ottawa Senators ellen. A hazaiak hálóőre, James Reimer 39-szer védett, és vele sorozatban hatodszor győzött a csapat.    A Calgary Flamesbe közel háromhetes kihagyás után visszatért a térdsérüléssel kezelt finn Miikka Kiprusoff, és 32 védésével járult hozzá a San Jose Sharks elleni győzelemhez.    Eredmények:Toronto Maple Leafs-Ottawa Senators 5-4Chicago Blackhawks-Colorado Avalanche 3-2Calgary Flames-San Jose Sharks 4-1Anaheim Ducks-Phoenix Coyotes 2-0
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?