Hantuchová győzött

New York. Váltakozó sikerrel szerepeltek a szlovák színek képviselői a New York-i tenisztorna hétvégi mérkőzésein. Kitett magáért Daniela Hantuchová, aki a 3. fordulóban 62 perc alatt simán 6:3, 6:1-re győzött a horvát Iva Majoli ellen.

New York. Váltakozó sikerrel szerepeltek a szlovák színek képviselői a New York-i tenisztorna hétvégi mérkőzésein. Kitett magáért Daniela Hantuchová, aki a 3. fordulóban 62 perc alatt simán 6:3, 6:1-re győzött a horvát Iva Majoli ellen. A legjobb nyolc közé jutásért tegnap este a nyolcadik helyen kiemelt belga Justine Henin volt a legjobb szlovák teniszezőnő ellenfele. A férfiaknál Dominik Hrbatý már befejezte szereplését, a 3. fordulóban nem bírt a fehérorosz Mirnijjel, szoros küzdelemben 6:7 (5), 6:2, 4:6, 4:6 arányban szenvedett vereséget. A női páros első fordulójában a Gyementyijeva, Husárová orosz, szlovák duó 6:4, 6:1-re diadalmaskodott az olasz Adrianna Serro-Zanetti, Antonella Serro kettős fölött. A vegyespáros nyitó fordulójában Daniela Hantuchová a zimbabvei Uliett-tel az oldalán 6:3, 6:2-re verte az amerikai Hopkins, Oliver párost. Husárová viszont, aki a cseh Riklvel lépett pályára 4:6, 5:7 arányban alulmaradt a Mandula Petra, Hadad (magyar, izraeli) kettőssel szemben. Figyelemre méltó az immár 45 esztendős amerikai Martina Navrátilová szereplése az indiai Pajessel az oldalán 7:6, 7:5-re győzött az ausztrál Stubbs, T. Woodbridge duó fölött. Az eredményekből – férfi egyes – 3. forduló: Hewitt–Blake 6:7 (5), 6:3, 6:4, 3:6, 6:3, Agassi–Delgado 6:2, 6:1, 6:2, Federer–Malisse 4:6, 6:3, 6:4, 6:4, Gambil–Gaudio 6:0, 6:2, 6:0. Női egyes – 3. forduló: Capriati–Shaughnessy 6:2, 6:2, Hingis–Coetzer 6:3, 6:4. Mauresmo–Schnyder 6:1, 6:4, Rubin–Rymond 7:6, 6:4, Frazier–Maleeva 3:6, 6:2, 6:2.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?