Győzelemmel továbbjut a Videoton

<p>A továbbjutás szempontjából kiemelkedő fontosságú mérkőzésen látja vendégül csütörtökön a Videoton FC a belga Genket a labdarúgó Európa Liga csoportkörének 5. fordulójában, a magyar csapat ugyanis egy győzelemmel biztosíthatja helyét a legjobb 32 gárda között.</p>

 

A székesfehérvári együttes eddig mindkét hazai meccsét megnyerte a csoportkörben, és bár a kapus Köteles Lászlót is foglalkoztató belga alakulat vendégeként az első körben 3-0-s vereséget szenvedett, a Sóstói Stadionban vélhetően óriási erőbedobással küzd majd a három pontért.    A Belgiumban légiós Juhász Roland, a magyar válogatott és az Anderlecht védője szerint a Videoton eddig már bizonyította, hogy hazai környezetben milyen játékerőt képvisel, a Genk ugyanakkor masszív együttes.    "Nem vagyok abban biztos, hogy a belgák Székesfehérváron a tőlük megszokott támadófutballt részesítik majd előnyben, és abban sem, hogy a Vidi kizárólag a védekezésre fog koncentrálni" - nyilatkozta a vidi.hu-nak a 29 éves játékos. "Az első mérkőzés eredménye nem tükrözi hűen a valóságot, ott voltam a lelátón, egyáltalán nem volt olyan sima meccs, mint ahogyan azt az eredmény mutatja. A Videoton nagyon szervezett gárda, mindenki tudja, hol a helye, s ha a helyzet úgy kívánja, minden játékos egyszerre támad vagy védekezik."    A fehérvári együttes hivatalos honlapja azt írta, hogy a Sóstói Stadionban négy szektor ülőhelyeit közel 300 székkel bővítették, így a csütörtökön 19 órakor kezdődő találkozót már több mint 14 ezer szurkoló izgulhatja végig a helyszínen.    A G csoport másik mérkőzésén a harmadik Basel a még nyeretlen Sporting Lisboát fogadja.    Európa Liga, a G csoport 5. fordulójának programja:    ------------------------------------------------VIDEOTON FC-Genk (belga) 19.00FC Basel (svájci)-Sporting Lisboa (portugál) 19.00    A csoport állása:1. Genk               4   2   2   -   8-4   8 pont2. Videoton FC        4   2   -   2   5-5   63. Basel              4   1   2   1   4-4   54. Sporting Lisboa    4   -   2   2   2-6   2    A csoportból az első két helyezett jut tovább. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?