Sport

Gútai kapus volt
 a gútaiak veszte

Gúta | Nem sikerült a gútaiaknak visszavágniuk a pozsonyi kézilabda-akadémiásoknak (Bratislavská hádzanárska akadémia), akiktől legutóbbi összecsapásukon hatvan gólt kaptak.
J. Mészáros Károly

2018. december 5. 14:40

Ezúttal hazai környezetben maradtak alul négy góllal (32:36), pedig a félidőben még hat találattal vezettek a férfi I. kézilabdaliga A csoportjának 11. fordulójában. „Nagy revansot szerettünk volna venni, mert az a hatvan gól nem maradt nyom nélkül bennünk. Az első félidőben vitt bennünket az akarás, s annyi energiát kivett a játékosokból, hogy az utolsó húsz percre nem marad elég, a fővárosiak a végén fizikailag sokkal jobbak voltak, mint védenceim – nyilatkozta lapunknak Gőgh Péter gútai edző, aki azt is elárulta, abban, hogy a vendégek fordítani tudjanak a második félidőben, a kapuba küldött Csente Sándornak is nagy érdemei voltak. – Saját nevelésű ifjúsági korosztályos válogatottról van szó, aki tőlünk került Pozsonyba, és ismeri egykori csapattársai lövési szokásait, amit védéseinél kellőképpen kamatoztatott is. Játékosaim pedig nem éltek azzal az előnnyel, hogy ismerték gyengéit, mert a pattintott dobásokat alig alkalmazták.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Ismét könnygázt vetettek be a tüntetők ellen Budapesten

Agyonlőtték a rendőrök a strasbourgi merénylőt

Sűrű ködre figyelmeztet az SHMÚ

Huszonhetek: nem tárgyalható újra a brit kiválási megállapodás

Bravúros döntetlennel esett ki a Vidi

Taszítja a fiatalokat a politika

Legfrissebb galériák
Olvasta már?