Görög-magyar - Storck: mindent kiadtunk magunkból

<p>Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a csapat mindent megtett a győzelemért vasárnapi, utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésén, melyen 4-3-ra kikapott Görögországban.</p>

A nemzeti együttes így Észak-Írország és Románia mögött a harmadik helyen maradt a csoportban.
   

"Hibáztunk a meccs elején, ezért hátrányba kerültünk, de felülkerekedtünk rajta, egyenlítettünk és fordítottunk is. Mindent megtettünk a győzelemért, a játékosaim mindent kiadtak magukból, nem tehetek szemrehányást nekik. Mindkét csapat sokat kockáztatott a győzelemért, ezért volt ennyi gól" - közölte a mérkőzés után a magyarok német szakvezetője, hozzátéve: tudták, hogy nem a saját kezükben van a sorsuk, és a románok nyertek a Feröer-szigeteken.
   

"Így nekünk az marad, hogy izgulunk hétfőn és kedden" - mondta Storck.
   

Görög kollégája, Kosztasz Canasz kiemelte, azért játszottak, hogy nyerjenek, és végre megízlelhették a győzelmet.
   

"Ezen a meccsen lehet szidni a védelmet, de a mai futballban nem könnyű négy gólt szerezni, és nekünk sikerült. Most van időnk elemezni és változtatni a jövő ősszel rajtoló világbajnoki selejtezősorozatig" - jelentette ki a kapitány.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?