Gera visszatér a válogatottba

Budapest |

<p>Gera Zoltán visszatér a magyar labdarúgó-válogatottba - adta hírül csütörtökön a szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja.</p>

A nemzeti csapat korábbi kapitánya azután mondta le a szereplést, hogy Erwin Koeman akkori szövetségi kapitány a kispadra sem nevezte őt októberben, a dániai, utolsó világbajnoki selejtezőmérkőzésen, miután elkésett egy taktikai értekezletről. A 31 éves futballista ugyanakkor döntésének bejelentésekor nem tartotta kizártnak, hogy egyszer még visszatér a válogatottba.
A holland szakemberrel a múlt héten bontott szerződést az MLSZ, helyére pedig Egervári Sándort nevezte ki, aki már első sajtótájékoztatóján jelezte, hogy mindenképpen szeretné visszacsábítani a Fulhammel az elmúlt idényben Európa Liga-döntős támadót.
"Hosszan, részletekbe menően vázoltam Zolinak a magyar futballban végmenő változásokat – mondta Egervári Sándor az MLSZ honlapjának. – Szóba került az új vezetés programja, és természetesen felvázoltam, hogy milyen elképzelések mentén szeretném felépíteni az új válogatottat, majd beszélgettünk szakmai kérdésekről is. A végén Gera Zoltán kijelentette, hogy ha meghívót kap a keretbe, akkor szívesen csatlakozik a csapathoz."
A 31 éves futballista 2002. február 13-án, Limasszolban, egy Svájc elleni barátságos mérkőzésen mutatkozott be a nemzeti tizenegyben, s eddigi 62 fellépésén 18-szor volt eredményes.
A magyar válogatott augusztus 11-én az angolok ellen játszik barátságos mérkőzést a legendás londoni Wembley Stadionban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?