Gareth Bale 91 millió euróba került a Real Madridnak

Madrid |

<p>Kilencvenegy millió euróba került Gareth Bale a Real Madridnak - utalt rá közvetve Florentino Pérez klubelnök, amikor kijelentette, ekkora összegű biztosítást kötöttek arra az esetre, ha a walesi futballista tartósan játékképtelen lenne.</p>

A Intereconomia nevű spanyol televíziós csatornának nyilatkozva Pérez igennel felelt arra a kérdésre, hogy a Real Madrid valóban 91 millió eurót kapna-e, ha Bale hirtelen abbahagyná a futballt.
   
"Ez egy életbiztosítás, amelyben a balesetek is benne foglaltatnak. Bale biztosítása akkora összegről szól, amennyibe került" - fogalmazott, hozzátéve, hogy halálesetre, illetve hosszan tartó játékképtelenségre vonatkozik.
   
Mostanáig sem a Real Madrid, sem Bale korábbi klubja, a Tottenham Hotspur nem közölte Bale vételárát. A spanyol sajtó 91 millióra becsülte, egyes angol orgánumok pedig 101 millióról számoltak be, s általánosan a 100 milliós vételár terjedt el. Ha Pérez kijelentése fedi a valóságot, továbbra is Cristiano Ronaldo a világ legdrágább játékosa, ő ugyanis 94 millió euróért került 2009-ben a Manchester Unitedtől a Real Madridhoz.
   
Pérez egyúttal cáfolta a Marca című lap állítását, hogy a jelenleg combizomhúzódással kezelt Bale-nek porckorongsérve is van.
    "Nincs neki. Ha lenne, megmondanánk" - jelentette ki.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?