Futóverseny Nagymegyeren

futás

A termálfürdőjéről nevezetes csallóközi városban szombaton második alkalommal kerül sor a futóversenyre.

A szervezők az előnevezésekre fókuszáltak, maximum 300 futót fogadnak.

„Jelenleg 200-nál tartunk, de folyamatosan érkeznek a jelentkezések. Most úgy tűnik, hogy a verseny előtt a helyszínen is lesz lehetőség a nevezésre. A gyermekek erőpróbáira (150, 300 és 1000 m) tíz órától kerül sor, a felnőttek (3 és 10 km) 11 órakor rajtolnak el. Mivel az időjárás-előrejelzés kedvező, a 3 km-en terepfutás lesz. A hosszabb versenytávon Izsapnál fordulnak a versenyzők. Chipes időmérést, frissítőt biztosítunk” – summázta a legfontosabb tudnivalókat Vörös Róbert, a Nagymegyeri Futóklub elnöke.

Megtudtuk, a nevezés ingyenes. Minden befutót éremmel, az első három helyezettet nemenként és távonként díjazzák. Három különdíjáat is kiosztanak. A futók, akár családtagok társaságában, jelképes 1euróért belépőt vásárolhatnak a termálfürdőbe, ahol halászléfőző-versennyel (is) várják a látogatókat.

„A koronavírus-járvány lecsengése utáni időszakban azt tapasztaltam, hogy megcsappant az érdeklődés a versenyek iránt. Remélem, Nagymegyeren erre rácáfolunk, újra sokan leszünk. Minden futót és kocogót nagy szeretettel várunk a nagymegyeri termálfürdő melletti sétányra” – bizakodott, invitált a BSI futónagykövet Vörös Róbert.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?