Foci-Eb: terrorveszélyre figyelmeztet a TEK

Budapest |

<p>A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon (Eb) lehetséges terrorcselekmények veszélyére hívta fel a figyelmet a Terrorelhárítási Központ (TEK) csütörtökön közleményben.</p>

A TEK közlése szerint a partnerszolgálatok által működtetett információs csatornákon beérkező adatok arra utalnak, hogy a következő csaknem három hétben szélsőséges csoportok nagy eséllyel követhetnek el terrorcselekményeket a stadionokban, a szurkolói zónákban vagy forgalmas és nagy tömegek által látogatott csomópontokon.

A szervezet ezért ismét felhívja a helyszínen tartózkodó magyar szurkolók figyelmét, hogy saját biztonságuk érdekében tartsák be a szurkolói zónákban, a stadionokban, illetve a közterületeken érvényes rendszabályokat, valamint működjenek együtt a helyi biztonságért felelős hatóságokkal. Amennyiben elhagyott csomagra lesznek figyelmesek, vagy valakinek a viselkedése válik gyanússá, azonnal értesítsék közelben tartózkodó rendfenntartókat - figyelmeztet a TEK, amelynek honlapján továbbra is elérhető az az ajánlás, amely a biztonságtudatos magatartás fontosságára, és egy estleges támadás során javasolt viselkedési formákra hívja fel a figyelmet.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?