Férfi kézilabda Eb - MRI-vizsgálat vár Nagy Lászlóra szerdán

Budapest |

<div>Egyelőre nem született döntés arról, hogy Nagy László, a magyar férfi kézilabda-válogatott jobbátlövője részt vehet-e a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságon.</div><div>&nbsp;</div>

A szövetség közleménye szerint a játékos sérült térdét hétfőn, Tatán orvosi konzílium keretében vizsgálták meg, és a szakemberek abban maradtak, hogy január 1-jén MRI-vizsgálatnak vetik alá a sportolót, s annak eredménye alapján születik majd végső döntés.   
"A fizikai vizsgálat alapján nincs nagyobb eltérés Nagy László térdében, a játékos panaszai azonban továbbra is fennállnak" - idézte a közlemény Erdélyi Gábort, a magyar férfiválogatott orvosát. "Hogy minden kockázati tényezőt kizárva a lehető legobjektívabb döntést hozhassuk meg, ezért január 1-jén nagyfelbontású MRI-vizsgálatot végzünk, ezt követően születhet döntés arról, hogy Nagy László részt vehet-e a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságon" - tették hozzá a közlemény szerzői.   
A világklasszis kézilabdázó novemberben, a Veszprém Celje elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén szenvedett sérülést. Állapota azóta javult, ám a bajnoki szünetben sem épült fel teljesen.   
A válogatott keret pénteken kezdte meg a közvetlen felkészülést a kontinenstornára, amelyen a spanyolokkal, az izlandiakkal és a norvégokkal szerepel majd egy csoportban.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?