Férfi kézilabda BL – Nyolcgólos előnyt szerzett idegenben a Veszprém

Budapest/Logrono |

<p>Az MKB-MVM Veszprém rendkívül magabiztos, 31-23-as győzelmet aratott a spanyol La Rioja vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szombati első mérkőzésén.</p>

Férfi BL, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés:La Rioja (spanyol) - MKB-MVM Veszprém 23-31 (10-15) Gól: Fernández 6, Stenmalm 4, Vigo 3, Rocas 3/2, Eilert 2, Ja. García 2, Ju. García 1/1, M. Sánchez 1, Luisfe 1, illetve Sulic 9, Ilic 9/1, Marguc 3/2, Zeitz 2, Nagy L. 2., Iváncsik G. 2, Chema 1, Terzic 1, Lékai 1, Ruesga 1    A visszavágót jövő szombaton rendezik.     Kiválóan, 0-4-gyel kezdett a Veszprém, támadásban Sulicot könnyedén játszották meg a társai, hátul pedig Mikler rendre megzavarta a hazai lövőket. A magyar válogatott kapusának több mint hat és fél perc után tudták az első gólt lőni. A magyar bajnokcsapat az első negyedóra végén aztán kissé megtorpant, a hazaiak ezt kihasználva feljöttek egy gólra (6-7). Ezt követően fej fej mellett haladtak egymással a csapatok, majd a játékrész hajrájában nagyobb sebességre kapcsolt a Veszprém és a szünetre ötgólos előnyre tett szert.     A második félidőben villámrajtot vett a hazai csapat, és ismét felzárkózott egy gólra (14-15). Antonio Carlos Ortega, a Veszprém vezetőedzője időt kért, és rendezte a sorokat. Nem sokkal később a magyar csapat újra visszaállította a négygólos különbséget, ekkor a La Rioja nyitott védekezéssel próbálta megzavarni riválisát, egy rövid időre sikeresen, de ezután újra a Veszprém percei következtek. A magyar együttes a hajrára teljesen felőrölte riválisát, s végül magabiztos győzelmet aratott.     Iváncsik Gergő, a veszprémiek balszélsője pályafutása 602. mérkőzését játszotta a klub színeiben, így Csoknyai István rekordját megdöntve a házi örökranglista élére ugrott.     A további program:    később:Dunkerque (francia)-PSG (francia) 17.00RK Zagreb (horvát)-Kolding (dán) 18.00Wisla Plock (lengyel)-Vardar Szkopje (macedón) 20.45    vasárnap:Aalborg (dán)-Barcelona (spanyol) 16.50Montpellier (francia)-Kielce (lengyel) 17.00Flensburg-Handewitt (német) - THW Kiel (német) 19.30    pénteken játszották:Rhein-Neckar Löwen (német) - MOL-Pick Szeged 30-34 (17-16) (Frissítve: 19.03)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?