Feketenyéken a fogathajtók

fogathajtás
Feketenyék |

Szombaton a feketenyéki GG-rancson kerül sor a 7. nemzetközi fogathajtó versenyre, amely a nyolc viadalból álló dél-szlovákiai sorozat idei harmadik állomása. 

„Harminc–harmincöt kettes fogatra számítunk, a résztvevők fele Magyarországról érkezik. A tervek szerint hat egyes fogat is rajthoz áll. Rendkívül színvonalas viadalt várok, mert nagyon erős a mezőny – mondta lapunknak a főszervező Gasparovics László. – Bízom benne, hogy klubunk tagjai felveszik a versenyt a nemzetközileg is elismert magyar hajtókkal. A felsőszeli és a zsigárdi viadalon nem a legjobban szerepeltem – nyolcadik és hatodik lettem –, remélem, hazai pályán sikerül javítanom.” Megtudtuk, hogy a tombolán értékes díjakat lehet nyerni, többek között póniló, jacuzzi és televízió vár a szerencsésekre. A műsor – szombat, 8.00: a fogatok érkezése, 8.30: nevezés, 9.00: pályabemutató, 10.00: akadályhajtás, 1. forduló; 13.00: akadályhajtás, 2. forduló, 17.00: vadászhajtás, 18.00: ünnepélyes eredményhirdetés, 19.00: tombolahúzás. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?