Sport

Feketenyéken a fogathajtók

Feketenyék | Szombaton a feketenyéki GG-rancson kerül sor a 7. nemzetközi fogathajtó versenyre, amely a nyolc viadalból álló dél-szlovákiai sorozat idei harmadik állomása.
Szabó Zoltán

2019. június 20. 19:17

„Harminc–harmincöt kettes fogatra számítunk, a résztvevők fele Magyarországról érkezik. A tervek szerint hat egyes fogat is rajthoz áll. Rendkívül színvonalas viadalt várok, mert nagyon erős a mezőny – mondta lapunknak a főszervező Gasparovics László. – Bízom benne, hogy klubunk tagjai felveszik a versenyt a nemzetközileg is elismert magyar hajtókkal. A felsőszeli és a zsigárdi viadalon nem a legjobban szerepeltem – nyolcadik és hatodik lettem –, remélem, hazai pályán sikerül javítanom.” Megtudtuk, hogy a tombolán értékes díjakat lehet nyerni, többek között póniló, jacuzzi és televízió vár a szerencsésekre. A műsor – szombat, 8.00: a fogatok érkezése, 8.30: nevezés, 9.00: pályabemutató, 10.00: akadályhajtás, 1. forduló; 13.00: akadályhajtás, 2. forduló, 17.00: vadászhajtás, 18.00: ünnepélyes eredményhirdetés, 19.00: tombolahúzás. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Rossi Gombaszögön: „Ha kijutunk az Eb-re, elkezdek magyarul tanulni!”

Meghalt Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófus

Keszegh: Régiónk sokadrangúként van kezelve

Több ezres leépítés a kassai U.S. Steelben

Műanyagot nyelt le a dán partoknál elpusztult viharmadarak 95 százaléka

A lakosság javaslatai alapján szervezik át a közlekedést Somorján

Legfrissebb galériák
Olvasta már?