Ezüstöt ért a kockázat

Barcelona. Minden idők legmagasabb kiinduló pontszámú lólengés-gyakorlatát bemutatva Berki Krisztián a második helyen végzett a tornászok barcelonai Világkupa-versenyén.

Barcelona. Minden idők legmagasabb kiinduló pontszámú lólengés-gyakorlatát bemutatva Berki Krisztián a második helyen végzett a tornászok barcelonai Világkupa-versenyén. A magyar világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok edzőjével, Kovács Istvánnal úgy döntött, hogy 6,9-es kiinduló pontszámú gyakorlattal száll szembe kínai ellenfelével, Cang Hung-taóval A bemutató remekül sikerült, de a végére a gyakorlat nehézsége miatt elfogyott Berki ereje, a leugrásban hibázott. 15,675 pontja így csak az ezüstéremre volt elegendő. Cang végül 16,25 pontot kapott és nyert.

„Nem bántam meg, hogy bevállaltam ezt az igen erős gyakorlatot. Életemben először mutattam be versenyen, jó döntés volt. Örülök, hogy én voltam az első a világon, aki lovon ilyen magas kezdőpontszámú gyakorlatot mutatott be” – mondta Berki.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?