Ezrek ünneplik a válogatottat a Hősök terén

Budapest |

<p>Hétfő délután negyed 6 előtt néhány perccel megérkezett Budapestre a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap a nyolcaddöntőben búcsúzott a franciaországi Európa-bajnokságon.</p>

A nemzeti csapatot szállító repülőgépet vízsugárral fogadták Ferihegyen, számos újságíró volt kíváncsi a hazatérő küldöttségre.    A leszállást követően Bernd Storck szövetségi kapitány elmondta, nagyon elégedett a szerepléssel, ugyanakkor már a jövőre, a következő két évre gondol, és legfontosabb célnak azt nevezte meg, hogy a válogatott kijusson a 2018-as oroszországi világbajnokságra. Hozzátette: nem szabad, hogy az elvárások megnőjenek a csapat irányába, hiszen nemzetközi szinten továbbra is tapasztalatlan együttesről van szó, amely ugyanakkor a kontinensviadalon megmutatta, hogy az élcsapatokkal is képes felvenni a küzdelmet.    

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"237425","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"269","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]]

 A német szakember reményét fejezte ki, hogy az európai kupákban szereplő magyar klubcsapatok közül - amelyek már ezen a héten megkezdik szereplésüket az Európa Liga selejtezőjében - valamelyik érdekelt lesz a főtáblás küzdelmekben, mert így a válogatott játékosok is egyre több komoly nemzetközi mérkőzésen szerezhetnének tapasztalatot.    A szövetségi kapitány mellett a válogatott két legidősebb tagja, a 40 esztendős Király Gábor és a 37 éves Gera Zoltán állt a média rendelkezésére. Gera hangsúlyozta: csodálatos élmény volt az Európa-bajnokság, ugyanakkor reméli, ez sokkal inkább valaminek a kezdete volt a csapat számára. Mindkét játékost megkérdezték válogatottbeli szereplésük esetleges folytatásáról, ám ezzel egyelőre nem kívánnak foglalkozni.    Mindketten hangsúlyozták, hogy a kiváló szereplés kulcsa a 7 hetes felkészülés volt, amely során végig jó hangulat uralkodott a csapaton belül. Gera hozzátette: pályafutása során talán először tapasztalta a válogatottnál, hogy ilyen hosszú idő alatt sem volt semmilyen feszültség a futballisták között.    A válogatott ezt követően rendőri felvezetéssel, autóbusszal indult a Hősök terére, ahol együtt ünnepel a szurkolókkal.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?