EURO-2012 - Giuseppe Rossi megsérült, kihagyja az Eb-t

Villarreal |

<p>Nem lehet ott a június 8-án kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságon Giuseppe Rossi, a Villarreal olasz válogatott futballistája, akinek sérülés miatt hat hónapot ki kell hagynia.</p>

A spanyol bajnokságban a 17. helyen álló klub pénteken jelentette be, hogy a 25 esztendős támadó edzés közben rásérült a korábban problémás jobb térdére, s - fél év alatt másodszor - meg kell műteni.
Rossi október óta volt harcképtelen térdszalagszakadás miatt, a Villarreal pedig nagyon megérezte a hiányát: az együttes a Bajnokok Ligája csoportkörében minden mérkőzését elveszítette, s a bajnokságban is egyre lejjebb csúszott a tabellán.
A New Jersey-ben született csatár az előző idényben 32 gólt szerzett a Villarreal színeiben, az olasz válogatottban pedig 2008 óta 27 alkalommal lépett pályára, és hatszor volt eredményes.
Az olaszok június 10-én, a címvédő spanyolokkal vívják első csoportmérkőzésüket a lengyel-ukrán közös rendezésű Eb-n, melynek döntőjét július 1-jén rendezik.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?