EURO-2012 – A spanyol játékosok már csak ünnepelni akarnak

Kijev |

<p>A világ- és vasárnap este óta kétszeres Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott tagjai már csak az ünneplésre koncentrálnak, s nem akarnak azzal foglalkozni, hogy szórakoztató, vagy unalmas-e az általuk mutatott játék.</p>

 

"Mindenkinek megvan a saját véleménye, mi viszont nem azért vagyunk itt, hogy megítéljük, az a futball-e a legjobb, amelyet mi játszunk" - mondta az olaszok ellen 4-0-ra megnyert döntő után Andrés Iniesta, az Eb legjobb játékosának választott spanyol középpályás. "A fináléban a legjobb formánkat hoztunk, s hűek maradtunk a játékstílusunkhoz."

A kapus Iker Casillas, az aranyérmes gárda csapatkapitánya szerint a győzelemhez végig koncentrálniuk kellett, s a végeredmény nem tükrözi azt, hogy mennyire nehéz dolguk volt.

"Egyáltalán nem volt könnyű, végig tudtuk, hogy egészen picit sem hibázhatunk" - fogalmazott a Real Madrid hálóőre. "Persze, az emberek mindig kritizálnak, viszont most nincs más dolgunk, csak élvezni a diadal pillanatait, amelyek örök életre szólnak."

Xavi, a spanyolok középpályása mindehhez hozzátette, a kontinensviadalon talán a fináléban futballoztak a legjobban: "Megérdemeltük a győzelmet, kiválóan játszottunk, lehet, hogy épp a döntő volt a legjobb meccsünk az Eb-n. Történelmet írtunk, most pedig nincs más dolgunk, csak élvezni a sikert."

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?