Emelt fővel zárni

Pozsony.

Pozsony. Utolsó világbajnoki selejtezőjét játssza ma este Pármában a magyar labdarúgó-válogatott, és ez azon kevés párharc egyike lesz, amikor az ellenfélnek van miért visszavágnia: elvégre tavaly szeptemberben csak egy csalódást keltő 2:2-t ért el az Európa-bajnoki ezüstérmes Olaszország nemzeti csapata a Népstadionban. Az igazat megvallva, kevesen számolnak azzal, hogy a revans elmarad, és a két meccs erejéig szövetségi kapitánnyá kinevezett Gellei Imre együttese szépen búcsúzik a vb-selejtezőktől. Erről tanúskodik a szurkolók borulátása is, akik egy internetes közvéleménykutatáson nyilváníthattak véleményt Királyék esélyéről a squadra azzura ellen. Az eredmény: a tippelők 79 százaléka szerint az olaszok nyernek, 16 százalék számít Gellei Imre együttesének sikerére, a többiek döntetlent várnak. ĺme a pármai kezdőcsapat, melyben a tippelők nem bíznak, annál inkább Gellei Imre, szövetségi kapitány: Király–Bodnár, Kuttor, Juhár, Mátyus–Pető, Sebők V., Lisztes (Miriuta), Dárdai–Kabát, Tököli. Az összeállítás érdekessége, hogy Sebők Vilmos, az Energie Cottbus védője a középpályán szerepel.

A másik táborban egyáltalán nem kérdéses a mai meccs kimenetele, bár itt-ott lehet hallani a túlzott optimizmust fékező nyilatkozatokat. Az igazság azonban az, hogy Giovanni Trapattoni csapatának a döntetlen is elég ahhoz, hogy a 8. csoport éléről, egyenes ágon jusson ki a jövő évi vb-re. És abban mindenki egyetért, hogy a pármai 90 perc után az olaszok már foglalhatják is szállodai szobáikat Japánban és Koreában. Az olaszok kezdőcsapata: Buffon–Materazzi, Cannavaro, Maldini–Zambrotta, Tommasi, Albertini, Coco, Totti–F. Inzaghi, Del Piero. A mai mérkőzés (20.45 – közvetíti az m1) játékvezetője a paraguayi Chavez lesz. (hp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?