Elszánt debreceniek

Pozsony. A hét végén játsszák a labdarúgó Intertotó-kupa nyitófordulójának visszavágóit. Bizakodva várja a debreceni találkozót (vasárnap, 18.00) a nagyszombati gárda, amely egy héttel ezelőtt – nem kis meglepetésre – 3:0 arányban leiskolázta a DVSC-t. Szentes Lázár, a magyar bajnokság 3.

Pozsony. A hét végén játsszák a labdarúgó Intertotó-kupa nyitófordulójának visszavágóit. Bizakodva várja a debreceni találkozót (vasárnap, 18.00) a nagyszombati gárda, amely egy héttel ezelőtt – nem kis meglepetésre – 3:0 arányban leiskolázta a DVSC-t. Szentes Lázár, a magyar bajnokság 3. helyezettjének edzője azt mondta az odavágó után, hogy védencei az idény leggyengébb teljesítményével rukkoltak elő, ám ennek ellenére nem mondtak le a továbbjutásról. Annál is inkább, mert a csapat tagjai nagyon elszántak, a visszavágón ki szeretnék köszörülni a csorbát.

Sokkal kedvezőbb helyzetben vannak a soproniak, mint a debreceniek, ugyanis egy hete, hazai pályán 1:0-ra verték a jóval esélyesebb Teplicét. A váratlan győzelem bizakodásra ad okot, ám nagy hiba lenne, ha a magyar csapat a holnapi visszavágón (16.00) beállna védekezni.

A Dubnica nyugodtan várhatja a szerény képességű Teuta Drac elleni vasárnapi visszavágót (17.00), mert a máriatölgyesiek az albániai odavágón gól nélküli döntetlent harcoltak ki. Jozef Jankech edző bejelentette, hogy a gárda Nemec és Kiška nélkül lép pályára, mert mindketten Zsolnára igazoltak. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?