Elmaradt a Videoton mérkőzése

Lisszabon |

<p>A heves esőzés és a pálya alkalmatlansága miatt nem rendezik meg csütörtökön a 21.05 órára tervezett Sporting Lisboa-Videoton mérkőzést a labdarúgó Európa Liga csoportkörének 6., utolsó fordulójában.</p>

 

A magyar klub honlapja húsz perccel az eredetileg kijelölt kezdési időpont után arról számolt be, hogy az európai szövetség (UEFA) hivatalosan is úgy döntött, a csapatok nem játszhatják le az összecsapást. Az UEFA később úgy határozott, hogy pénteken 21.05-kor pótolják a találkozót.    Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa korábban arról számolt be, hogy fél napja felhőszakadás van a portugál fővárosban, ezért a pálya játékra alkalmatlan, áll rajta a víz, továbbá a heves esőzés intenzitása nem csökken.    A meccs egynapos elhalasztása ellenére a csoport másik, Genk-Basel találkozóját megrendezik, és ez azt jelenti, hogy a székesfehérváriak pénteken vagy tét nélkül lépnek pályára, mert már nem juthatnak tovább, vagy azzal a tudattal játszhatnak, hogy győzelem esetén megszerzik a kvartett második helyét, amely a legjobb 32 közé kerülést jelentené. A Videotonnak akkor marad esélye a tavaszi folytatásra, ha Köteles László csapata, a Genk nyer a vendég svájciak ellen. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?