Élénk színekben pompázó szörfök az olimpián

London |

<p>Edzésekkel és a felszereléssel való ismerkedéssel teltek a londoni olimpia vitorlásversenyein induló magyarok napjai eddig Weymouth-ban.</p>

Utassy Lóránd, a szörfösök szövetségi kapitánya az MTI-nek pénteken elmondta, hogy meglepő színekben pompáznak a rendezők által biztosított deszkák és vitorlák.

"Kissé zavaró, hogy a korábbi világversenyekkel ellentétben erre az olimpiára rózsaszín, kék és pepita színekre festették a deszkákat és a vitorlákat, ami az azonosítás szempontjából sem könnyű. Detre Dia és Gádorfalvi Áron számára az elmúlt napokban az volt a legfontosabb, hogy megismerkedjenek a felszereléssel és a beállításokkal, amelyek kissé eltérnek a megszokottól" - nyilatkozott Utassy Lóránd.

Hozzátette, a versenyeknek otthont adó Weymouth-ból a nyitóünnepségre eljöttek Londonba, egyedül az ötödik olimpiáján szereplő Gádorfalvi Áron maradt a vitorlázóknak felépített olimpiai faluban. Ő még teszteli a szörföt.

A két szörfös mellett a Laser hajóosztályban induló Berecz Zsombor képviseli a magyar színeket az olimpia vitorlásversenyein, Pekingben ugyanez a hármas indult.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?