EL: Kiesett a Videoton

<p>A Videoton FC 1-0-s vereséget szenvedett az utolsó 10 percben emberhátrányban futballozó Mladost Podgorica vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező 1. fordulós párharcának visszavágóján, ezzel a montenegrói gárda jutott tovább 2-2-es összesítéssel, idegenben szerzett góllal.</p>

EL-selejtező, 1. forduló, visszavágó:Mladost Podgorica (montenegrói)-Videoton FC 1-0 (0-0) Podgorica, 1000 néző, v: Nzolo (belga)gólszerző: Knezevic (92., 11-esből)kiállítva: Markovic (82.)sárga lap: Markovic (75., 82.), illetve Szolnoki (45.), Gomes (56.), Caneira (82.) Podgorica:Vujadinovic - Tomic (Pavicevic, 88.), Sofranac, Mitrovic, Zivkovic - Taku, Sankovic - Savicevic, Kaljevic (Knezevic, 70.), Seratlic - Markovic Videoton:Tujvel - Szolnoki, Caneira, Vinícius, Stopira - Tóth B., Gomes - Oliveira (Paraiba, 56.), Kovács I., Gyurcsó (Kleinheisler, 80.) - Nikolics Az első félidőben kevés helyzetet tudtak kialakítani a csapatok, s bár a montenegróiak többször veszélyeztettek, sőt, egy alkalommal a kapufát is eltalálták, a szünetig nem esett gól.    Fordulás után aktívabbnak tűnt a Videoton, s a játékrész első negyedórájában kétszer is nagyon közel jutott a gólszerzéshez. A folytatásban ugyanakkor ismét erőre kapott a Podgorica, amely a 82. percben emberhátrányba került. A székesfehérvári együttes próbálta őrizni a döntetlent, ám az utolsó percben Szolnoki Roland a 16-oson belül kézzel ért a labdához, a megítélt büntetőt pedig a csereként beállt Knezevic magabiztosan értékesítette.    Az előző kiírásban a csoportkörben szerepelt Videoton sorsa ezzel megpecsételődött, Jose Gomes tanítványainak ugyanis már nem maradt idejük az egyenlítésre.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?