Ekeli csúcsrangadó

Ekel/Újlót |

<p>Várhatóan megtelik szombat délután (17.00) az ekeli pálya lelátója a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának tavaszi csúcsrangadóján, melyen a vendéglátók a végéhez közeledő bajnoki évfolyamban másodízben szeretnék legyőzni a hozzájuk hasonlóan a bajnoki cím elhódítására pályázó újlótiakat.</p>

„Tavasszal hazai környezetben csupán a komjátiaknak sikerült nálunk egy pontot megkaparintaniuk. A többi meccset általában jelentős gólkülönbséggel nyertük meg“- tájékoztatott elöljáróban Csepi Ferdinánd, az ekeliek klubelnöke. „Számunkra a döntetlen is elfogadható eredménynek számítana, mindenféleképpen győzni szeretnénk. Edzőnk, Anton Grajcár a legerősebb összeállításban küldheti pályára védenceit.
Remélem, Gőgh ismét hatékonyan irányítja társait, Turza pedig igazolja, nem véletlenül vezeti a góllövő listát “ - bizakadott a hazai tisztségviselő.
Az újlótiak figyelmet érdemlő erősítéseket eszközöltek a tavaszi párharcok megkezdése előtt, hiszen Megyesi, Obložinský, Polgár és Chovanec személyében magasabb osztályban is megfordult futballistákkal bővítették soraikat. „Az eddig lejátszott hat tavaszi idegenbeli mérkőzésünk során csupán két alkalommal zsákmányoltunk három pontot. Egyik meghatározó játékosunk, Megyesi izomhúzódással bajlódik, remélem a kezdőrúgásig rendbejön“ - nyilatkozta lapunknak Norbert Čoknay, a vendégek edzője, aki a 19. fordulóban vette át az irányítást elődjétől, Peter Buranskýtól. „A hazaiak rendkívül erős középpályás sorát kell semlegesítenünk, de a gólvágó Turzára is nagyon oda kell figyelni. Bízom benne, hogy csatáraink végre megvillantják képességeiket, aminek leginkább Kovács Szilárd kapus látja majd kárát. Számunkra csak a győzelem számít sikernek“ -konkretizálta elképzeléseit a szakember. Kétségkívül érdekességnek számít az is, hogy napjainkig a vendéglátók szerezték a legtöbb találatot (78), míg a legkevesebbszer az újlóti Madarász kapus hálója rezdült (25). (Ábel Gábor)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?