Ebben feszítenek Rióban a magyarok

Budapest |

<p>Megkezdődött a magyar formaruhák kiosztása a riói olimpiai játékokra.&nbsp;</p>

Siklós Erik, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) kommunikációs igazgatója elmondta, reggeltől zajlik a ruhaosztás, a Szegeden készülő kajakos olimpiai bajnok, Janics Natasa soron kívül, már pénteken átvette öltözékét. „Az elsők között érkezett a hétpróbázó Krizsán Xénia és Zsivoczky-Farkas Györgyi, a vívó Szász Emese, az öttusázó Marosi Ádám, Demeter Bence, Kovács Sarolta és Földházi Zsófia, az úszó Kis Gergő, Szilágyi Liliána és Bernek Péter, a kalapácsvető Pars Krisztián, a sportlövő Péni István, az asztaliteniszező Lovas Petra, a maratonista Erdélyi Zsófia és a szörfös Gádorfalvi Áron” – sorolta Siklós Erik. A férfi kajaknégyes összetétele csak július 14-én dől el, de a MOB felkészült erre. Az olimpiai éremátadásnál használatos, úgynevezett pódiumruhákat a sportolók csak felpróbálják, azokat a MOB külön szállítja Brazíliába. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?