Dunaszerdahely ismét a nemzetközi porondon

sakk
Dunaszerdahely |

Negyedszer indul a dunaszerdahelyi sakkcsapat a Klubcsapatok Európa-kupáján. Az október 12-e és 18-a közötti görögországi tornára, Porto Carrosba 62 együttes nevezett, a csallóközi 15. a kiemelésben.

„Tudjuk, milyen nehéz verseny vár ránk. Elégedett leszek, ha az első tizenötben végzünk, vagyis megjátsszuk a rangsorban elfoglalt helyünket. Minden ennél jobb helyezés pluszsikernek számít” – mondta elutazásuk előtt kilátásaikról lapunknak Petényi György dunaszerdahelyi klubelnök. A hétfordulós tornán mérkőzésenként hat-hat játékos ül asztalhoz. A csallóköziek klubelnökükkel Petényi Tamás, Németh Miklós, Bokros Albert, Varga Zoltán, Bagi Máté, Csonka Attila István és Takács László összeállításban utaztak Görögországba. Az időszerű szlovák bajnok, amely az utóbbi hat évben három arany- és három ezüstérmet harcolt ki a honi csapatbajnokságban 2012-ben Bilbaóban 12., 2016-ban Újvidéken 15., 2017-ben Antaliyában a kiváló 10. helyen végzett az Európa-kupában. Hatalmas bravúr lenne ennek idei megismétlése. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?