Döntetlennel zárt a DAC

Dunaszerdahely |

<p>Bártfán 1:1-gyes döntetlennel fejezte be a küzdelemsorozatot a bajnok DAC. Látványos meccset hozott a legeredményesebb hazai (a Partizán 37 pontot szerzett vendéglátóként) és a legjobb idegenbeli csapat (Fodrekék 30 pontot gyűjtöttek az ellenfelek pályáján) tét nélküli találkozója.</p>

„Felszabadultan futballozott mindkét együttes, látványos támadójátékot és sok helyzetet hozott a mérkőzés. Az első negyedóra végén Gerec egyedül tört kapura, ám a hálóőr a 16-os előtt felvágta. A játékvezető a kiállítás helyet csak sárga lapot adott Čikoš-Pavličkónak, aki bravúrosan hárította Fodrek szabadrúgását. Röviddel a szünet előtt nagy védelmi hibát követően vezetést szereztek a keletiek – mondta lapunknak Radványi Miklós, a DAC mestere. – A hajrában beszorítottuk a bártfaiakat, és Velický átadása után Fodrek kilőtte a hosszú sarkot. A döntetlen igazságosnak mondható.” A játékosok tegnap szabadságra mentek, a csapat június tizenharmadikán kezdi meg a felkészülést. „A bajnokságot nyert együttes tagjai közül mindenki maradni akar, ám a Kutlík, Gerát, Gerec triónak Rózsahegyen, Polačeknek pedig a pozsonyi Slovannál kell jelentkeznie az első tréningen. Az utóbbi megígérte, ha az égszínkékeknél nem ő lesz az első számú kapus, akkor visszatér hozzánk” – szögezte le a negyvennégy esztendős Radványi, aki hozzátette, hogy öt-hat minőségi játékost akarnak igazolni. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?