Dalglish váltja Hodgsont a Liverpool kispadján

Liverpool |

<p>Az angol labdarúgó élvonalban botladozó FC Liverpool menesztette Roy Hodgson vezetőedzőt, és helyére Kenny Dalglish-t nevezte ki.</p>

A klub szombati tájékoztatása szerint a vezetőség kölcsönösen megállapodott a júliusban a Fulhamtől érkezett Hodgsonnal arról, hogy a szakember mindkét fél érdekében távozik.
Az 59 éves Dalglish - aki 1977-től 1990-ig 355-ször lépett pályára a vörösöknél - megbízatása egyelőre az idény végéig szól, első meccse vasárnap a Manchester United elleni FA Kupa-találkozó lesz.
A 102-szeres skót válogatott Dalglish az 1985-ös Helysel-tragédia után vette át először a Pool irányítását, 1990-ig játékos-edzőként dolgozott, majd 1990/1991-ben már csak a kispadra ült le. A hat idény során a csapat rendre első vagy második lett az élvonalban, három bajnoki címet és két FA Kupát begyűjtve.
A Liverpool jelenleg a 12. helyen áll a Premier League-ben, mindössze négy pontnyi távolságra a kiesőzónától.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?