DAC: Šatka a Poznańhoz igazol

Ľubomír Šatka

Ľubomír Šatka az Európa-liga 1. selejtezőkörének mérkőzései után a lengyel Lech Poznań együtteséhez igazol.

A klubok megegyezése szerint a válogatott védő az Európa-liga 1. selejtezőkörében a Cracovia elleni párharcokban viseli utoljára a sárga-kék mezt - írja a fcdac.sk.

"Nem neheztelünk Ľubora, tiszteletben tartjuk a jövővel kapcsolatos elképzeléseit és további pályafutásában sok sikert kívánunk neki. Nagyon bízom benne, hogy az újonnan igazolt játékosaink teljes értékű helyettesei lesznek,” 

állapította meg a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

Ľubomír Šatka 2017 tavasza előtt a Newcastle United együttesétől féléves kölcsönjátékra érkezett a Csallóközbe, amelyből végül átigazolás lett. 82 tétmérkőzésen viselte a DAC színeit. 

„Örülök, hogy egy ilyen nagy klub szólított meg. Oda igazolok, de csak az Európa-liga után, tehát jelenleg teljes mértékben arra összpontosítok, hogy kiharcoljuk a 2. selejtezőkörbe való bejutást. Természetesen nagyon nehéz lesz a búcsú. Két és fél évet töltöttem itt, remek a klub körüli hangulat és sok barátom van Dunaszerdahelyen. Mindenkinek köszönöm a segítséget, öröm volt a DAC-ban szerepelni és egészen biztosan nehéz lesz számomra a távozás,”

nyilatkozta Ľubomír Šatka.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?