Cserben hagyta a motorja

Jerez. Talmácsi Gábor nem tudta befejezni a gyorsasági motoros- vb 2. futamát a spanyolországi Jerezben. A magyar világbajnok új motorja a 3. körben mindenfajta előzmény nélkül egyszer csak lelassult, mint a katari első futamon. A nyitóviadallal ellentétben – amikor végül a 12.

Jerez. Talmácsi Gábor nem tudta befejezni a gyorsasági motoros- vb 2. futamát a spanyolországi Jerezben. A magyar világbajnok új motorja a 3. körben mindenfajta előzmény nélkül egyszer csak lelassult, mint a katari első futamon. A nyitóviadallal ellentétben – amikor végül a 12. helyen végzett – a magyar motoros most nem tudta folytatni. Végül az olasz Simone Corsi nyerte a spanyol GP-t a spanyol Nicolas Terol és a brit Bradley Smith előtt. Az olasz motoros sikerével a vb-pontverseny élére került. (mti)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?