Csak egy pont az Inter előnye

<p>Csonka fordulót rendeztek tegnap az I. labdarúgóligában, ugyanis a losonciak és a vágsellyeiek betegsége miatt elmaradt a Rimavská Sobota-Lučenec és a Šaľa-Podbrezová találkozó. Egy pontra csökkent az éllovas Inter előnye, amely döntetlenezett Privigyén, a trencséniek viszont nyertek hazai pályán, és felzárkóztak a listavezetőhöz.</p>

Kikapott ugyan Nagymihályban a reménytelenül sereghajtó dunaszerdahelyi tartalékcsapat, ám nem okozott csalódást Kelet-Szlovákiában. Végig támadó felfogásban futballozott, sok borsot tört a házigazdák orra alá, akik fura gólokat lőttek. „Az első félidőben sokkal többet kezdeményeztünk, fölényben futballoztunk. Sajnos, Brunczvik két ziccre és Bognár lehetősége is kimaradt. Közvetlenül a szünet után Bartalost leterítették, mi pedig kirúgtuk a labdát. Az ellenfél azonban felettébb sportszerűtlen volt, mert a bedobást követően meglódult, és megszerezte a vezetést. Pedig ilyenkor szinte mindig visszaadják a labdát. Mi is erre számítottunk, ezért nem is védekeztünk… Húsz perccel a befejezés előtt Rahimit buktatásért kiállították. A szabadrúgásból (a labda a sorfalon változtatott irányt) a Dunaszerdahelyen is megfordult Adam lőtt a hálóba. Kár, nagy kár ezért a vereségért“ - bosszankodott Sebő László, a csallóköziek menedzsere.

A homonnai csapat elpuskázta helyzeteit, a rózsahegyi fakó viszont kihasználta egyetlen lehetőségét, és idegenben nyert.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?