Borús tél a Borussiánál

Dortmund. A német lapok napok óta első oldalon foglalkoznak a Borussia Dortmund csődjével, ami Tokody Tibort különösen érzékenyen érinti, hiszen az Újpest labdarúgóját szívesen leigazolta volna a BVB.

Dortmund. A német lapok napok óta első oldalon foglalkoznak a Borussia Dortmund csődjével, ami Tokody Tibort különösen érzékenyen érinti, hiszen az Újpest labdarúgóját szívesen leigazolta volna a BVB. Erre azonban egyre kisebb az esély, hiszen a Dortmundnál drasztikus fizetéscsökkentést és tíz labdarúgó eladását tervezik. A magyar csatár még mindig nem tett le a szerződésről, igaz, a legnagyobb valószínűsége az oberhauseni folytatásnak van.

A Borussiánál jelzett kis anyagi gond valójában hatalmas, mintegy hetvenmillió eurós. Jelenleg egy amerikai befektető, amely korábban már a nagy rivális Schalke 04 együttesét is kihúzta a bajból, jelentkezett hetvenmillió eurós ajánlattal, ennek fejében pedig a részvények nyolcvan százalékára tart igényt. Mindenesetre a nyolcvanezres átlagnézőszámmal rendelkező dortmundi egyesület hívei alaposan felháborodtak a hallottakon, s visz-szaesett a klub mezeinek és más ajándéktárgyainak a vásárlása is, ami egyébként csinos összeget hozott a BVB kasszájába. Tokody sorsa az anyagi gondokkal küzdő Újpestet is érinti, a csatár ára állítólag egymillió euró, s a Megyeri úton abban reménykednek, hogy a játékost (akinek nyárig szól a szerződése) még januárban el tudják adni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?