Bond-filmet forgattak a sílövők

<p>Tízperces James Bond-filmet készítettek a világ legjobb sílövői. Az &bdquo;A kém, aki szerette a biatlont&rdquo; című filmben a 007-es ügynököt Simon Fourcade játssza, az összetett Vk-ban győztes testvérének, Martinnak csak egy pincér szerepe jutott.&nbsp;</p>

James Bond főnökét, M-et a finn Kaisa Mäkäräinen személyesíti meg, de megjelenik a filmben a svéd Björn Ferry (mint a Bondot technikai kütyükkel ellátó Q) és a szlovén Jakov Fak (mint Q segítője) is. Moneypenny titkárnőt az orosz Olga Zajceva alakítja, a Bond-lány szerepe pedig a fehérorosz Darja Domracseváé lett, aki kettős ügynökként jelenik meg a filmben.

A filmből nem hiányozhatnak a Bond-mozik klasszikus toposzai: a megbízás elfogadásától a technikai kütyük átvételén át a fogságba esésig, de Bond természetesen kötelező jelleggel vezet egy BMW-t és rendel egy martinit is. Egy Bond-film azonban nem Bond-film akció nélkül: a 007-es eddigi megformálói közül Simon Fourcade teljesített a legjobban a síelős üldözéses jelenetben.A főcímdalt – For Your Eyes Only – a cseh Gabriela Soukalová énekli, aki már a Nové Městó-i vb-n is megmutatta, milyen jó hangja van. A filmet Antholzban, Oslóban, Szocsiban és Hanti-Manszijszkban forgatták, a készítők nem felejtettek el köszönetet mondani a sportolókon kívül az edzőknek sem, hogy a Világkupa-sorozat alatt megengedték védenceiknek, hogy részt vegyenek a forgatáson. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"103914","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?