BL: nagyon kínos Real-vereség, négy gól Párizsban

<p>Nehéz helyzetbe került a Real: szuperesélyesként 2-0-ra kikapott Wolfsburgban. Párizsban négy gól láthattak a nézők, a 2-2 a Manchester Citynek kedvez. Folytatódtak a BL-negyeddöntők.&nbsp;</p>

Ha volt csapat, amely örült a negyeddöntők sorsolásának, az biztosan a Real Madrid volt. A BL-ben tapasztalatlan, idén gyenge szezont produkáló VfL Wolsburgot kapták (csak nyolcadikak a Bundesligában), ráadásul idegenben játszhatták az első meccset.

A Real idegenbeli El Clásico-győzelemmel „melegített” a szerdai találkozóra, ám a papírforma gyorsan felborult. Rodriguez a 18. percben 11-esből talált be, majd hét perccel később Arnoldról feledkeztek meg a spanyol védők. A németek jól védekeztek, ha kellett, szerencséjük is volt, így maradt a kétgólos előny a jövő keddi visszavágóra. Ami pedig a két találatnál még talán fontosabb: nulla kapott góllal hozták le a meccset. Ha egyet találnak Madridban, a Realnak legalább négyet kell vágnia a továbbjutáshoz.

A másik szerdai meccs – a már francia bajnok Paris SG és a Manchester City találkozója – „bolondosra” sikerült. Először Ibrahimovic hibázott 11-esből – ő nem szokott –, majd a City szerzett vezetést csúnya védelmi hibák után. Itt főleg a 32-es számú brazil David Luiz produkcióját érdemes figyelni: 

Még az első félidőben Ibrahimovic egyenlített egy gyermeteg hiba után.

A PSG Rabiot góljával az 59. percben fordított, ám a katasztrofális hibák sorozatának ezzel még nem lett vége. A 72. percben a francia 16-oson belül két PSG-védő addig szerencsétlenkedett, amíg Fernandinho ki nem egyenlített.

A párizsiak eddig zsinórban háromszor a negyeddöntőben estek ki a BL-ből, a szerda esti 2-2 után pedig már nem ők az esélyesek. 

Eredmények:

Wolfsburg–Real Madrid 2-0 (2-0)
Góllövők: Rodriguez (18., 11-esből), Arnold (25.).

Paris SG–Manchester City 2-2 (1-1)
Góllövők: Ibrahimovic (41.), Rabiot (59.), illetve De Bruyne (38.), Fernandinho (72.). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?