BL - Kassai: a legnagyobb siker, hogy nem foglalkoztak velünk

Telki |

<p>A szombaton labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőt vezetett Kassai Viktor szerint számukra az a legnagyobb eredmény, hogy a mérkőzés után nem a játékvezetéssel voltak elfoglalva a játékosok, a két edző és a szurkolók.</p>

"Sportszerű összecsapás volt, de ehhez a futballisták is kellettek, ha ők nem a játékkal foglalkoznak, akkor nekünk is nehezebb dolgunk lett volna" - mondta az MTI-nek hétfőn a BL-döntők történetének legfiatalabb bírója.
A 35 éves játékvezető segítőivel, Erős Gáborral és Ring Györggyel, valamint a két kapunál segédkező Fábián Mihállyal és Bognár Tamással vezényelte le a londoni Wembley Stadionban rendezett FC Barcelona-Manchester United (3-1) finálét, amelynek lefújását követően Orbán Viktor  miniszterelnök is meglátogatta az öltözőben a magyar bírói gárdát.
"Kedves gesztus volt a miniszterelnök úrtól, hogy gratulált a találkozó után" - mondta Kassai. "Váltottunk néhány szót a mérkőzésről, mi is elmondtuk, hogyan láttuk, és ő is megosztotta velünk a saját gondolatait."
A 2008-as pekingi olimpia fináléját és a tavalyi dél-afrikai világbajnokságon elődöntőt vezetett magyar bíró elárulta, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) részéről egyelőre csak szóbeli értékelés történt, az írásos anyagot még nem kapták meg, de a helyszínen, a mérkőzés utáni vacsorán pozitívan értékelték a teljesítményüket.
"Eddig még nem volt időm újranézni a teljes mérkőzést, csak néhány jelenetet láttam ismétlésben, de természetesen rövidesen megnézem felvételről az egész összecsapást és szakmai szempontok alapján elemezzük majd a kollégákkal" - fogalmazott Kassai.
A szezon legjobb magyar játékvezetőjének választott sípmester szerint mindig a következő meccs az elsődleges feladat, a legfőbb céljuk, hogy a jelenlegi szinten maradjanak, reményei szerint még sok BL-találkozó vár rájuk.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?