Bélyi fociperpatvar

Bély. A tőketerebesi területi bajnokság nyitófordulójában félbeszakad a bélyiek (Biel) és a cékeiek (Cejkov) párharca. A miértre a hazaiak klubelnökétől, Czető Ferenctől kértünk választ. „Jól kezdtünk, ám Sak játékvezető már az elején tudtunkra adta: nem szívlel minket. Rendre ellenünk tévedett.

Bély. A tőketerebesi területi bajnokság nyitófordulójában félbeszakad a bélyiek (Biel) és a cékeiek (Cejkov) párharca. A miértre a hazaiak klubelnökétől, Czető Ferenctől kértünk választ. „Jól kezdtünk, ám Sak játékvezető már az elején tudtunkra adta: nem szívlel minket. Rendre ellenünk tévedett. Részrehajló ítéleteit egy ideig türelemmel viseltem. A 20. percben a mérkőzés ellenőrét arra kértem, figyelmeztesse a bírót, változtasson felfogásán. Nem jártam eredménnyel. Később a partjelzőnél szerettem volna kieszközölni, hogy hívja az oldalvonalhoz főnökét. Szerettem volna tudtára adni, hogy nem vagyok hajlandó tovább tűrni tévedéseit. A vendégcsapat bírói tévedésnek köszönhetően szerezte meg vezető találatát. Szerencsére csakhamar kiegyenlítettünk, ezzel némileg megnyugodtak a kedélyek is” – nyilatkozta a hazaiak tisztségviselője, aki egy a főrendezői karszalagot is a játéktérre hajította. A félidőben ugyan a mérkőzés ellenőre megígérte, hogy rendet teremt, ám fordulás után semmi sem változott a forgatókönyvben. Újabb gólt kaptak a vendéglátók. Állítólag ennél a momentumnál is a hazaiak kárára tévedett a sípmester.

„A 70. percben egy újabb bírói bakit követően játékosaink reklamáltak Sak sporttársnál, aki kiváló színészi tehetségét is kamatoztatva látványosan a földre rogyott. Majd talpra áll, és idő előtt véget vetett a mérkőzésnek. Ekkor a felbőszult szurkolók közül többen is a pályára rohantak. Társaimmal mindent elkövettünk a játékvezetők biztonságának megóvása érdekében, akik végül is a helyszínre érkezett rendőrjárat közreműködésével hagyták el a pályát. Egy olyan jó képességű csapatnak, mint a cejkeiek, nem bírói segédlettel kellene győzelemre pályáznia. Őszintén szólva, az ilyenfajta játékvezetői teljesítmény sok pénzbe kerülhet” – kesergett az ominózus meccs történéseit ecsetelve Czető Ferenc. A félbeszakadt bajnoki összecsapás sorsáról a szövetség illetékesei ma döntenek. (pm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?