Belga Nagydíj - Nemzetközi sajtóvisszhang

<p>Többek között könnyednek, sétagaloppnak és fölényesnek nevezte a nemzetközi sajtó Sebastian Vettelnek, a Red Bull világbajnoki címvédő és a pontversenyben éllovas német pilótájának sikerét a vasárnapi Forma-1-es Belga Nagydíj másnapján.</p>

Németország:
    ------------
Abendzeitung:
"Sebastian Vettel rakétaként nyert Belgiumban. Őrület és unalom."
Berliner Morgenpost:
"Magányosan a csúcson. A világbajnok Vettel könnyedén győzött a Belga Nagydíjon és tovább növelte az előnyét összetettben."
Frankfurter Allgemeine Zeitung:
"Mintha csak egy könnyű séta lett volna. A győzelemig vezető úton a világbajnoki címre esélyes pilóták közül csak a címvédő Vettel volt az, aki élvezhette a Belga Nagydíjat. Lewis Hamilton nem sokáig tudta feltartani, azután pedig senki sem volt a nyomában. Ki tudja megállítani a világbajnokot?"
Stuttgarter Nachrichten:
"Vettel ünnepelhetett a sétagalopp után."
Stuttgarter Zeitung:
"A nagy Vettel-show az Ardennekben."
Die Welt:
"Vettel megmutatta igazi erejét."

Spanyolország:
    --------------
El País:
"Vettel a dicsfényben. Fernando Alonso jutalma a felzárkózásáért a második hely volt, amellyel egy kicsit megnyugtatta a Ferrari csapat tagjait."
El Mundo:
"Vettel fölényéről szólt a verseny az elejétől a végéig. Alonso a felzárkózásával új reményt adott, de a német ellen semmi esélye nem volt."
Marca:
"Alonsónak ez volt a legjobb futama Spában, és a Ferrari is sokat javult, azt azonban meg kell jegyezni, hogy Vettel változatlanul vezeti a pontversenyt."    
As:
"Vettel, Alonso és Hamilton a mezőny három legjobb pilótája. Olyan eposzt írnak a Forma-1 történetében, amely örökre emlékezetes marad."

Olaszország:
    ------------
Gazzetta dello Sport:
"Vettel fölénye ijesztő. A német címvédő a rajttól a célig dominált, s változatlanul az élen áll összetettben. De micsoda show volt ez Alonsótól."
Tuttosport:
"A Vörösök újra felálltak, Vettel azonban továbbra is szökésben van. Ha a Ferrari júniusban és júliusban is olyan versenyképes lett volna, mint tegnap Belgiumban, akkor Vettelnek és a Red Bullnak most nem lenne ekkora előnye a pontversenyben."
Corriere dello Sport:
"Alonso-show. A kilencedik helyről a másodikra egy ragyogó rajttal és egy feltámadt Ferrarival."

Franciaország:
    --------------
    Libération:
"Feszültségmentes futam, amely nagyon unalmas volt, és a leendő négyszeres világbajnok Vettel újabb győzelmével zárult."
    L'Équipe:
"Vettel lassacskán az összes feszültséget kiirtja a Forma-1-ből. A szezon még nem tart túl sok ideje, de ha egy pilóta képességei és autója ennyire harmonizálnak egymással, akkor nagyon nehéz őt utolérni."

 Belgium:
    --------
    Le Soir:
"Vettel lerohanta a mezőnyt Spában, s tovább halad a címvédéshez vezető úton. A német könnyedén kerekedett felül Alonsón és Hamiltonon."

 Svájc:
    ------
Berner Zeitung:
"Vettel kimagasló teljesítménnyel nyert Spában."
Blick:
"Vettelt nem lehetett megállítani Spában."
Neue Zürcher Zeitung:
"Győzelem, bajnokhoz méltó könnyedséggel. Ki lesz a címvédő Vettel valódi kihívója?"
Tagesanzeiger:
"Mint egy nyíl. Vettel még saját magát is meglepte Spában, élvezte a versenyzést, és idénybeli ötödik győzelmét aratta."
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?