Beckham nyárig futballozhat kölcsönjátékosként az AC Milanban

Los Angeles |

<p>Az olasz futballszezon végéig, vagyis júliusig az AC Milanban játszhat tovább David Beckham. A Los Angeles Galaxy angol labdarúgójának eredetileg hétfőn vissza kellett volna térnie amerikai csapatához, de további maradásáról szombat késő este megállapodásra jutottak a felek.</p>

Az egyezség hírét a Galaxy közölte, "sokmillió dolláros" kontraktusként említve az itáliai elitklubbal kötött szerződést. Eszerint Beckham kölcsönjátékosként az idény zárásáig focizhat a Serie A-ban, s július közepén kell visszatérnie Los Angelesbe.
    Az AP jelentése szerint a Galaxy 10 millió dollárt kért az üzlet nyélbe ütése fejében, míg a talján klub 3 milliót ajánlott, nyilván valahol "félúton" találkoztak az adás-vétel lebonyolítói.
    "Igazán hálás vagyok az LA Galaxynek és a Milannak azért, hogy megszülethetett ez a számomra álomszerződés, aminek révén ugyanabban az esztendőben játszhatok mindkét csapatban, s folytathatom azt a munkát is, amelyet elkezdtem a labdarúgás fejlesztése érdekében az Egyesült Államokban" - reagált a 33 éves Beckham olasz együttesének nem sokkal az Atalanta elleni vasárnapi meccse előtt kapott jó hír hallatán.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?