Beckham: nehezemre esne visszatérni a Galaxyhez

Milánó |

<p>David Beckham úgy fogalmazott, hogy nehezére esne visszatérni a Los Angeles Galaxyhez, amennyiben átigazolása jelenlegi labdarúgócsapatához, az AC Milanhoz nem sikerülne.</p>

 Az angol középpályás, aki kölcsönben szerepel az olasz sztárgárdában, már többször jelezte, hogy szívesebben maradna, de az amerikai klub ragaszkodik ahhoz, hogy a megbeszélt időpontban, március elején visszatérjen. A Galaxy álláspontját erősíti az is, hogy az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) vezetői által adott pénteki határidőig nem sikerült megállapodniuk a feleknek.
    "Már elmondtam, hogy szeretnék itt maradni, és nehezemre esne a visszatérés. Majd meglátjuk, mi történik, nem rajtam múlik, a következő hetekben újabb tárgyalások következnek. Remélem, minden úgy történik, ahogy én szeretném" - mondta a vasárnap esti, 2-1-es Internazionale-győzelemmel végződött milánói derbi után Beckham.
    Az AC Milan a pénteki határidő lejárta ellenére is reménykedik abban, hogy sikerül megszereznie a 33 éves játékost.
    Beckham kezdőként lépett pályára a vasárnap esti rangadón, majd a második félidőben lecserélték a kisebb lábsérüléssel bajlódó játékost. A spanyolok elleni barátságos meccsen kapott rúgást a lábára, majd az Interrel vívott rangadón ismét eltalálták, de a sérülés nem komoly.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?