Beckham: közel a megegyezés az AC Milannal

London |

<p>David Beckham azt mondta, közel a megegyezés arról, hogy egy újabb kölcsönszerződés erejéig visszatérjen az AC Milan labdarúgócsapatához.</p>

"Vannak más lehetőségek is, de egyik sem olyan, amely megakadályozhatná, hogy Milánóba menjek. A megállapodást hamarosan szentesítjük" - nyilatkozott a The Mail on Sunday című lapnak az angol középpályás.
    Fabio Capello, a szigetországi válogatott olasz szövetségi  kapitánya korábban többször is hangsúlyozta, hogy Beckhamnek csak akkor van esélye bekerülni a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságra utazó keretbe, ha valamelyik európai élcsapatban futballozik. A 34 éves játékost - aki hosszú évekig csapatkapitánya volt a nemzeti együttesnek - sokáig mellőzte a tréner, de tavasszal, amikor az AC Milannál szerepelt kölcsönben, ismét lehetőséget kapott.
    "Amikor távoztam Milánóból, azt mondták: azonnal jöjjek vissza. Csodálatos időszakot töltöttem ott, az AC Milan nagyszerű klub" - fogalmazott Beckham, aki januártól szeretne ismét a vörös-feketéknél játszani.
    Közben csapata, a Los Angeles Galaxy szombaton bejutott az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) rájátszásába - először az óta, hogy Beckham odaigazolt. A kaliforniai gárda legutóbb 2005-ben volt érdekelt a playoffban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?