Barca-busz a Pomléban

Somorja |

<p>Párját ritkító rendezvénnyel kedveskednek szurkolóiknak, egyben a délszlovákiai futballhíveknek a somorjai ŠTK 1914 futballklub vezetői a II. labdarúgóliga nyugat-szlovákiai (A) csoportja 21. fordulójának vasárnapi játéknapján.</p>

Az ŠTK 1914 Šamorín–FC Nitra juniorok bajnoki párharc körítését ugyanis a Barca-luxusautóbuszának megtekintése szolgáltatja. „A mérkőzés napján délelőtt tíz órától a stadionunk előtti parkolóban várja az érdeklődőket a közelmúltban még a háromszoros BL-győztes, húszszoros spanyol bajnok FC Barcelona játékosait szállító luxusbusz. Az érdeklődők megtekinthetik a világsztárok egyedi igényeire szabott Scania Titanium Noge márkájú jármű utasterét, mely a kényelem és az elegancia remekműve. Néhány percre elfoglalhatják Messi és társai helyét, de Barca-szuvenírokat, labdákat, mezeket, sálakat is vásárolhatnak. Érdemes lesz ellátogatni a Pomléba. Reméljük, csapatunk játékosait is motiválja a bajnoki párharc előjátéka, és első tavaszi győzelmükkel teszik emlékezetessé a közönségvonzó fociünnepet” – tájékoztatott holnapi rendezvényükről Csutora Norbert, az FC 1914 Šamorín futballklub elnöke. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?