Balogh csak nyolcadik

Balogh Gábor a nyolcadik, Kállai Ákos a tizennyolcadik a helyen végzett az öttusázók versenyében. A győzelmet az orosz Andrej Mojszejev szerezte meg a litván Andrejus Zadneiprovkis és a cseh Libor Capalini előtt.

Balogh Gábor a nyolcadik, Kállai Ákos a tizennyolcadik a helyen végzett az öttusázók versenyében. A győzelmet az orosz Andrej Mojszejev szerezte meg a litván Andrejus Zadneiprovkis és a cseh Libor Capalini előtt.

Az utolsó számnak az élről nekivágó Mojszejev semmit sem bízott a véletlenre, azonnal hatalmas iramot diktált, és már az első kör végén lerázta a jóval gyengébben futó üldözőit. Az utolsó kört már orosz zászlóval a kezében, a nézőknek integetve tette meg és nyerte meg pályafutása első nagy versenyét, hiszen eddig a csapatban elért világbajnoki elsőség volt a legjobbja.

„Többet vártunk ettől a versenytől” – értékelt Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány. – „Balogh jól lovagolt és futott, de a másik három számban tudása alatt produkált, ez pedig értelemszerűen kevés a végelszámolásnál. Kállai is gyengébben lőtt, de az első számmal szinte mindenkinek meggyűlt a baja. Ákos lovaglásban is sokat hibázott, hét verőhibával ugyanis nem lehet az élmezőnyben maradni.”

A kapitány hozzátette: Balogh négy évig arra készült, hogy megnyerje az olimpiát, de a rossz lövészet után nem tudott belelendülni, hiába igyekezett, hiányzott a sikeréhség.

Ezt a véleményt maga az érintett, a Sydneyben második Balogh is alátámasztotta: „Csalódott vagyok, sokkal többet vártam magamtól. Az elején elrontottam az első két számot és utána fejben már nem tudtam kellően összeszedni magam.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?