BAJNOKI PONTOKÉRT

KÉZILABDA
Pozsony. A HIL szombati mérkőzésein eldőlt, hogy a Hlohovec esik ki a legjobbak közül. Eredmények, az 5-8. helyért, 6. forduló: Sečovce–ŠKP Bratislava 28:27 (11:12); Trnava–Hlohovec 25:27 (15:12).

KÉZILABDA

Pozsony. A HIL szombati mérkőzésein eldőlt, hogy a Hlohovec esik ki a legjobbak közül. Eredmények, az 5-8. helyért, 6. forduló: Sečovce–ŠKP Bratislava 28:27 (11:12); Trnava–Hlohovec 25:27 (15:12). Hiába nyertek a galgóciak, nem menekültek meg a kieséstől, mivel egyforma pontszám esetén a kölcsönös mérkőzések döntöttek a gálszécsiek javára. A végeredmény: 1. ŠKP 11, 2. Trnava 7, 3. Sečovce 6, 4. Hlohovec 6 pont. A galgóciak tehát a szlovák I. ligában folytatják szereplésüket.

KOSÁRLABDA

Női Extraliga, a 3. helyért: Poprad–UMB B. Bystrica 76:69 (39:35). Ez volt a bronzéremért vívott negyedik mérkőzés, a párharcot 3:1 arányban a poprádiak nyerték, s a bajnokság 3. helyén végeztek

VĺZILABDA

A Nováky csapata megvédte bajnoki címét a férfi I. ligában. Elsőségét már korábban biztosította, s a bajnokság utolsó kettős fordulójában igazolta: méltó az aranyéremre. Eredmények, szombat: Topoľčany–Slávia Bratislava 6:6, Nováky–ŠKP Košice 8:3, Slávia UK Bratislava–ŠKP Košice 6:3, Nováky–Topoľčany 14:2. Vasárnap: ŠKP Košice–Topoľčany 3:4, Nováky–Slávia UK Bratislava 6:3. A végeredmény: 1. Nováky 52, 2. Slávia UK Bratislava 37, 3. ŠKP Košice 28, 4. Topoľčany 20 pont. (ie)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?