Bajnokavatás gálameccsel

Nagyfödémes/Tiszacsernyő /Strážske. Holnap délután több helyszínen is gálamér-kőzéssel színesített díjátadási ünnepséget szerveznek a területi futballszövetségek vezetői.
Nagyfödémesen a galántai területi bajnokság győztese méri össze tudását a járási válogatottal.

Nagyfödémes/Tiszacsernyő /Strážske. Holnap délután több helyszínen is gálamér-kőzéssel színesített díjátadási ünnepséget szerveznek a területi futballszövetségek vezetői.

Nagyfödémesen a galántai területi bajnokság győztese méri össze tudását a járási válogatottal. A vendégek csapatát az ismert galántai edző, Czafik István állította össze. A serleget, okleveleleket és az érmeket a járási futballelnök, Pavol Krnáč adja át a bajnoki elsőséget szerzett nagyfödémesieknek. A sportdélután 14 órakor a nagyfödémesi és a diószegi ifik párharcával indul, 16 órakor kezdődik a bajnokcsapat és a járási válogatott összecsapása. Információink szerint a vendégek csapatában több kiválóság, köztük a feketenyékiek (Gasparovics László), taksonyiak (Lénárt, Ondrejo) és vágaiak (Borš) meghatározó egyéniségei is bemutatkoznak a közönségnek. A rendezőktől megtudtuk, sok nézőre számítanak. A belépés ingyenes.

Tiszacsernyőre a tőketerebesi területi bajnokság vezető tisztségviselői látogatnak el, hogy átadják a hazaiaknak a bajnoki elsőségért járó serleget és az érmeket. A kelet-szlovákiai V. liga újoncának ellenfele a gálán úgyszintén a járási válogatott lesz, melybe a csapatot összeállító edzői szakbizottság a lelesziek három labdarúgóját, Horváthot, Költőt és Porubskýt, A tervezett előmérkőzés elmarad, miután a járási ifibajnokság borsi győztese a hét végén egy magyarországi tornán vesz részt. A szervezők mindkét helyszínen azt ígérik, a futballrajongók megtalálják számításukat.

A nagymihályi területi bajnokság győztese, a Strážske együttesének otthonában is 17 órakor kezdődik a bajnokavató ünnepség, melyen a házigazda a járási válogatottal játszik bemutató mérkőzést. (ái, pm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?