Bajnok kontra listavezető

<p>Holnap a 40. forduló hat mérkőzésével folytatódnak az alapszakasz közdelmei a jégkorong Slovnaft Extraligában. Nem akármilyen összecsapást láthatnak az Ondrej Nepela Téli Stadionban a hokirajongók: a bajnok Slovan az éllovas kassai együttest fogadja, minden bizonnyal, telt ház, 8000 néző előtt.</p>

A pozsonyiak a korábbi gyengélkedés után magukra találtak, öt meccset nyertek zsinórban, kedden Turócszentmártonban sziporkáztak (6:2). „Ugyanúgy készülünk a rangadóra, mint a többi találkozóra, természetesen nyerni szeretnénk, s tovább csökkenteni a hátrányunkat“ - mondta Róbert Pukalovič, a kékek edzője.

A kelet-szlovákiaiak már „csak“ tíz ponttal vezetnek, s úgy tűnik, megtorpantak, hiszen a legutóbbi fordulóban, hazai jégen 4:3-ra kikaptak a zólyomiaktól.

Az idei pontvadászatban a két régi nagy rivális mindhárom derbijét a kelet-szlovákiaiak nyerték: Kassán 5:2-re és 5:4-re (hosszabbítás után), Pozsonyban pedig 4:1 arányban.
Az új évben már nem Ladislav Spišiak irányítja a Martin együttesét, hanem Dušan Gregor. Az edzőcserére azért került sor, mert a decemberi tíz mérkőzésen csak hét pontot szereztek a turócszentmártoniak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?