Baczkó kikapott, hetedik

Peking |

<p>Baczkó Bernadett a hetedik helyen végzett a pekingi olimpián, miután kikapott a francia Barbara Hareltől az 57 kg-os cselgáncsozók vigaszágán. A KSI világbajnoki harmadik kiválósága második vigaszági mérkőzésén a francia Barbara Harellel szállt szembe, akit a tavalyi vb-n megvert a négy közé jutásért.</p>

A találkozó páros intéssel indult, aztán előbb a magyart, majd 31 éves, kétszeres Európa-bajnok ellenfelét figyelmeztették, így két jukó állt az eredményjelzőn. Már csak 16 másodperc volt hátra, amikor Harel fejenátfordítást kezdeményezett, Baczkó pedig a tótágasból a vállára esett, ami vazaarit és végül győzelmet ért riválisának.
"A levegőben véletlenül hasba rúgott a francia, utána elnézést is kért érte, én viszont amiatt nem tudtam kifordulni, és a lábamra érkezni. Bár nem fáradt el annyira, amennyire gondoltam, a taktika működött, majd legközelebb legyőzöm őt. Örülök, hogy a hetedik helyen végeztem, bár nem bírtam kihozni magamból a maximumot. Londonra próbálok majd máshogy készülni, ezzel együtt a mostani világranglistás pozícióm alapján reális a végeredmény" - nyilatkozta az MTI-nek Baczkó, akit hamarosan elkísértek doppingvizsgálatra.
A magyar küldöttség három nap után két hetedik helynél tart - szombaton a 48 kg-os Csernoviczki Éva jutott el odáig -, a keddi "magyar szünnap" után pedig szerdán Mészáros Anettet (70) szólítják tatamira. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?